Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Hogy vegyem ra a szuleimet...

Hogy vegyem ra a szuleimet egy teknosre?

Figyelt kérdés
Szeretnek egy teknost, ami nem tul draga, nem tul nagy es aranyos. Gondolta a pezsmara, de arrol olvastam olyat, hogy eroszakos es valami buzt ezreszt ha megijed. Panelbe tartanam ezert tenyleg kicsi kne, es valami olyat amit kilehetne neha venni, "jatszhatnek" vele.

2015. okt. 15. 10:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ha ő nem akar állatot tartani akkor nem fog. Értsd meg. Gyerek vagy, megértelek. Nagyobbik lányom 14éves lesz nemsokára. Hat havonta kitalál újabb állatot/hobbyt amivel ő nagyon szeretne foglalkozni. Kutya, macska, papagáj, halak, hüllők stb. Ha minden teljesítettem volna már rég úgy nézne ki az udvar mint a Noé bárkája. Ő azzal jön, hogy én is tarthatok állatokat (leguán, kockás piton), akkor ő miért nem. Egyszerű, előbb utóbb a nyakamba szakadna a kutya mert sétáltatni nem akarja stb. Nekem pedig nincs több állatra szükségem! A szüleid azt mondják ne legyen mert büdös, de ezt is csak azért mondják, hogy kapj valami indokot. Az pedig úgy se fogadnád el, hogy ők nem akarnak állatot tartani.
2015. okt. 16. 15:48
 22/30 A kérdező kommentje:

köszi az értelmes választ, és igen gyerek vagyok, szeretnék teknőst. :)

gondolom, nem fogják beadni a derekukat, csak reménykedek, mert a lányodnak (ha tegezhetlek :p) legalább van a környezetében állat. Nekem nincs :(

pedig szerintem minden gyerek megérdemel egy kisállatot, akiről gondoskodhat. Nincsen a teknőssel sok gond, kivéve ha beteg és nem is az enne, hogy nem érdeke, mert a barátaim állataiért is mindig aggódok ha valami bajuk van. :(

nagyon szomorú vagyok mostanában sok minden miatt és most emiatt is :(

2015. okt. 16. 23:19
 23/30 anonim ***** válasza:
Etesd télen a madarakat, igaz, hogy nem a sajátjaid, de megfigyelni érdekes lehet őket.
2015. okt. 17. 00:19
 24/30 A kérdező kommentje:

városban lakok egy panelrengetegben sajnos :(

még madár sem jár erre :D

2015. okt. 17. 00:28
 25/30 A kérdező kommentje:

jah és leet olyat adnék nekikami nem tesz jot :/

a sulink körül van egy erdő féle (kb. 25 fa :D)

majd megprobálom, de ha nincs etető akkorhova?kis tálba?

2015. okt. 17. 00:45
 26/30 anonim ***** válasza:
A teknős az nem olyan, hogy szeret. A halak se nagyon. Annyi hogy a kajára odajönnek. Egy kis patkányt sokkal jobban lehet nevelni, tanítgatni. Nem annyira mint egy kutyát, de az úgy jobban tud ragaszkodni, hogyha megszeret téged. Nekem nagyon szeretni való viselkedésű volt az egyik fehér patkányom.
2015. okt. 17. 10:56
 27/30 anonim ***** válasza:
2015. okt. 17. 11:28
 28/30 anonim ***** válasza:

szerintem is emlost vegyél, a leiras alapjan jobban illene hozzád. :) próbáld őket meggyozni karácsonyra. tengerimalac? sztem normális hogy szeretnél allatot, de valóban még a szuleidtol fuggsz, nehéz helyzet. ulj le es beszéld meg velük, hogy nekik nem kell gondoskodni az allatrol, majd te takarítod es jatszol vele.

a teknőssel sincs baj, de többe kerül mint az emlősök. és nem neked valo, te valami simogatni való bújós allatra vagysz szerintem:)

2015. okt. 17. 18:55
 29/30 A kérdező kommentje:
ma eszéltem velük és nem engedik :( talán karácsonyra kikönyörgök ujra halakat de most komplett felszereléssel!és ha ők pár évmuvamérnem lennének :( és másállatot szeretnék ami vizben él,legalább nem lesz gond
2015. okt. 17. 22:03
 30/30 Kitlisz válasza:
Hát... én úgy vettem rá anyukám, apukám hogy nyaralni voltunk az unokatesómék vettek egyet, és amikor mi is láttunk a boltba megsajnáltak :)
2015. nov. 12. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!