Hogy vegyem ra a szuleimet egy teknosre?
köszi az értelmes választ, és igen gyerek vagyok, szeretnék teknőst. :)
gondolom, nem fogják beadni a derekukat, csak reménykedek, mert a lányodnak (ha tegezhetlek :p) legalább van a környezetében állat. Nekem nincs :(
pedig szerintem minden gyerek megérdemel egy kisállatot, akiről gondoskodhat. Nincsen a teknőssel sok gond, kivéve ha beteg és nem is az enne, hogy nem érdeke, mert a barátaim állataiért is mindig aggódok ha valami bajuk van. :(
nagyon szomorú vagyok mostanában sok minden miatt és most emiatt is :(
városban lakok egy panelrengetegben sajnos :(
még madár sem jár erre :D
jah és leet olyat adnék nekikami nem tesz jot :/
a sulink körül van egy erdő féle (kb. 25 fa :D)
majd megprobálom, de ha nincs etető akkorhova?kis tálba?
szerintem is emlost vegyél, a leiras alapjan jobban illene hozzád. :) próbáld őket meggyozni karácsonyra. tengerimalac? sztem normális hogy szeretnél allatot, de valóban még a szuleidtol fuggsz, nehéz helyzet. ulj le es beszéld meg velük, hogy nekik nem kell gondoskodni az allatrol, majd te takarítod es jatszol vele.
a teknőssel sincs baj, de többe kerül mint az emlősök. és nem neked valo, te valami simogatni való bújós allatra vagysz szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!