Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mivel etessem? Milyen állat...

Mivel etessem? Milyen állat ez? SOS!

Figyelt kérdés
Ma ugye nagyon hideg volt es esett az eso es most nemrég a kutyuskám kaparta az ajtót. Kinyitottam es egy kicsi "gyik" fekudt ott... Felemeltem es nagyon hideg volt. Mar nem is mozgott.. Azthittem halott. De azert beraktam egy kis atlatszo valamibe es lampa melle tettem. Akkor lattam hogy nem is gyik... Hanem valami nagyon ronda gyikszeru akarmi. Mar mozgott es elenk is volt. Fogtam neki szunyogot de egyaltalan nem erdekelte. Pedig elo szunyogot raktam be. Holnap takaritok ki neki egy nagy terráriumot amibe foldet gallyakat,koveket ,fuvet,vizet rakok... De enni mit adjak? Leszogeznem hogy nem szandekozom megtartani,csak addig lesz nalam amig holnap estefele elviszem egy öko parkba es ott megmondjak miaz. Elmondjak hol erzi jol magat es egy olyan teruleten elengedem. A kinezeterol annyit hogy: barna a hasan fekete pottyokkel. A szaja nagy es olyan mint a bekae es a feje kerek. Valahogy nekem a labai fululrol masak mint a gyikoke... De tenyleg nem valami szep. Nem harap egyaltalan a gyikokkal ellentetben.
2015. szept. 26. 22:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valami ásógyík.

Nem az éhségbe fog beledögleni, hanem a stresszbe.

Hidegvérű, tehát eleve az, hogy ilyen hőingadozásnak teszed ki, elég nagy stressz a számára.

De ettől függetlenül is, a hüllők nem bírják ezt a hercehurcát, úgyhogy takard le, ne fogdosd , legyen minél ingerszegényebb környezetben, és amint tudod, engedd szabadon.

2015. szept. 27. 06:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, és ne a tóba tedd bele, egyáltalán nem biztos, hogy vízi állat, majd bemegy ha akar.
2015. szept. 27. 06:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Le van rakarva es nem nyultam hozza se tegnap ota. Nem szandekoztam a toba tenni a sziklakhoz szeretnem rakni mert ott van forras es abba belemehet ha akar... Ma visszuk minel hamarabb...
2015. szept. 27. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!