Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mivel etessem? Milyen állat...

Mivel etessem? Milyen állat ez? SOS!

Figyelt kérdés
Ma ugye nagyon hideg volt es esett az eso es most nemrég a kutyuskám kaparta az ajtót. Kinyitottam es egy kicsi "gyik" fekudt ott... Felemeltem es nagyon hideg volt. Mar nem is mozgott.. Azthittem halott. De azert beraktam egy kis atlatszo valamibe es lampa melle tettem. Akkor lattam hogy nem is gyik... Hanem valami nagyon ronda gyikszeru akarmi. Mar mozgott es elenk is volt. Fogtam neki szunyogot de egyaltalan nem erdekelte. Pedig elo szunyogot raktam be. Holnap takaritok ki neki egy nagy terráriumot amibe foldet gallyakat,koveket ,fuvet,vizet rakok... De enni mit adjak? Leszogeznem hogy nem szandekozom megtartani,csak addig lesz nalam amig holnap estefele elviszem egy öko parkba es ott megmondjak miaz. Elmondjak hol erzi jol magat es egy olyan teruleten elengedem. A kinezeterol annyit hogy: barna a hasan fekete pottyokkel. A szaja nagy es olyan mint a bekae es a feje kerek. Valahogy nekem a labai fululrol masak mint a gyikoke... De tenyleg nem valami szep. Nem harap egyaltalan a gyikokkal ellentetben.
2015. szept. 26. 22:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gőtét találtál?
2015. szept. 26. 22:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Ettől a gyíkszerű valamitől nem lettünk okosabbak. Miért nem keresel utána az interneten? Ha a kérdést meg tudtad írni, akkor utána is tudsz keresni. Mindenesetre óvatosan bánj vele, mert lehet szalamandra is, aminek mérgező a bőrváladéka.
2015. szept. 26. 22:47
 3/13 anonim válasza:
#1 - elég valószínű.
2015. szept. 26. 22:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Utana neztem a kerdes kiirasa elott es egyik sem hasonlitott ra... A gote sem. Fogalmam sincs mi lehet igazabol ilyet ztv ben sem lattam meg... Nemhiszem hogy szalamandra lenne mert sima barna es sarga nincs benne.. Azert kezet mostam utanna. De a gote vizi allat nem? Bocsanat de nem nagyon ertek a hullokhoz.
2015. szept. 26. 22:55
 5/13 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy gőte. (pl. pettyes, aminek valóban feket pöttyös a hasa)

Ha a közeletekben van vhol élővíz (tó, patak ...) valszeg onnét kerülhetett oda.

2015. szept. 26. 22:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Esetleg ha képet tudnál küldeni előrébb lennénk :D
2015. szept. 26. 22:56
 7/13 A kérdező kommentje:
Ertem hat lehet gote.. Akkor.. Sajna kepet nemtudok felrakni rola. Nemszeretnem kivenni még nehogy elszaladjon.. Igy meg kb. Annyit latni hogy van benne valami... Es ha gote lenne akkor kibirna viz nelkul reggelig? Vagy elpusztul addig? Es ha gote akkor mit eszik?
2015. szept. 26. 22:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Kerlek irjatok nem szeretnem h elpusztuljon!!
2015. szept. 26. 23:15
 9/13 anonim ***** válasza:

egy-két nap alatt nem fog éhenpusztulni nyugi!

nyugodt, csendes helyre kell rakni és minél hamarabb elvinni őt holnap és szabadon engedni

2015. szept. 26. 23:25
 10/13 A kérdező kommentje:
De biztos? Es nwem lessz baja amiert estere nem raktam vizbe? Persze holnap minel hamarabb elvisszuk es egy tonal engedjuk el mert ott sok szikla és forras van,meg egy to. Es az nagyon jo kornyezet akarmi is ez.. De holnap leirom nektek hogy mi is volt ez ha keritek..
2015. szept. 26. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!