Mivel etessem? (hullámos papagáj)
Nemsokára lesz két hullámos papagájom.
De nem tudom hogy mivel kell etetni...
Légyszi írjátok le hogy ti mit szoktatok adni neki..:)
és hogy az a boltban kb. ,mennyibe kerül...:)
Köszi!
Bemész a boltba, és veszel nekik való magkeveréket.
Ezenkívül nagyon szeretik a gyümölcsfák ágacskáit (figyelj oda, hogy ne út mellől, és semmiképpen se legyen permetezve!), adhatsz nekik gyümölcsöket, salátát, répát, hasonlókat.
Illetve van számtalan ilyen papagáj csemege, válogass :)
Árilag meg erősen váltakozó, én pl (igaz, nimfának) 1200Ft-ért vettem két kiló magot - ez hónapokra elég volt neki.
Köszi!
Hasznos volt a válaszod!!! :)
Egyébként szeretik a banánt és a mandarint? :)
Köszi!
Tyúkhúrral van tele a kert....:)
Hasznos mindd a kettőtök válasza...:)
Én a legolcsóbbat, a Csőrikés madáreleséget szoktam venni, az a legolcsóbb de nagyon szeretik. 3 fürtnyi fürtös köles 100 forint. Fél kiló nimfa eleség 250 forint. 1 kiló hullámos eleség 450 ft.
Most kivettem a nimfámat, mert ki akart jönni, itt ül a kezemen... :D
előző hozzászóló....nem kérek kritikát....tudom mi kell neki....de én nem hiszek annak amit a neten írnak....ezért gondoltam megkérdezem....
utolsó: Köszi szépen!!! Hasznos volt amit mondtál!!! :)
6-os vagyok, ha tudod akkor miért kérdezed meg?
Nah de mindegy én támogatom a kezdőket, figyelj ha a legolcsóbban akarsz köles magkeveréket venni akkor a Monori börzét ajánlom, Az auchanba vettem 1 kg magot 1200 ft-ért. A börzén 5 kg 600 Ft. Ha érdekel akkor írjál privátba és elmagyarázok mindent amit tudnod kéne róla. Már nem egy kezdőnek segítettem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!