Osszetehetem-e a harom teknocot?
Figyelt kérdés
Van mar ket teknosom, kb.1 evesek, es ma orokbefogadunk egy harmadikat, o kb.3 eves.Ekszerteknosok mindharman.A harmadik picit nagyobb, mint a ket kicsi, de nem veszes.Viszont eddig egyedul volt, nem szokta meg a tarsasagot.Most osszetehetem az en ket teknosommel, nem fogja oket bantani?2010. márc. 1. 13:14
1/4 anonim válasza:
Hát ez úgy van, hogy ha kiskoruktól együtt vannak, még akkor is összeveszhetnek és durván megharaphatják egymást.
Szerintem próbáld ki, figyelgesd,
ha balhéznak, akkor gyorsan szedd ki.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg, aztán figyeld őket egy darabig gyakrabban és ha minden oké, akkor nyugodtan hagyhatod
3/4 anonim válasza:
Nekem is van 3 teknösöm..mind a 3 külömbözö helyröl .(ajándékba kaptam)egy akaváriumba vannak..nem bánjtják..nem is bántották egymást...szerintem összeteheted öket!!!:)
4/4 A kérdező kommentje:
Mar ket napja egyutt vannak, de ugy tunik, osszebaratkoztak.Eleinte kicsit meg voltak illetodve, de aztan megszaglasztak egymast, es ennyi:-)
2010. márc. 4. 01:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!