Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Osszetehetem-e a harom teknocot?

Osszetehetem-e a harom teknocot?

Figyelt kérdés
Van mar ket teknosom, kb.1 evesek, es ma orokbefogadunk egy harmadikat, o kb.3 eves.Ekszerteknosok mindharman.A harmadik picit nagyobb, mint a ket kicsi, de nem veszes.Viszont eddig egyedul volt, nem szokta meg a tarsasagot.Most osszetehetem az en ket teknosommel, nem fogja oket bantani?
2010. márc. 1. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ez úgy van, hogy ha kiskoruktól együtt vannak, még akkor is összeveszhetnek és durván megharaphatják egymást.

Szerintem próbáld ki, figyelgesd,

ha balhéznak, akkor gyorsan szedd ki.

2010. márc. 1. 13:38
 2/4 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg, aztán figyeld őket egy darabig gyakrabban és ha minden oké, akkor nyugodtan hagyhatod
2010. márc. 2. 19:59
 3/4 anonim válasza:
Nekem is van 3 teknösöm..mind a 3 külömbözö helyröl .(ajándékba kaptam)egy akaváriumba vannak..nem bánjtják..nem is bántották egymást...szerintem összeteheted öket!!!:)
2010. márc. 3. 23:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Mar ket napja egyutt vannak, de ugy tunik, osszebaratkoztak.Eleinte kicsit meg voltak illetodve, de aztan megszaglasztak egymast, es ennyi:-)
2010. márc. 4. 01:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!