Melyik a legbarátságosabb kígyó?
Figyelt kérdés
az öcsém kérdezte én meg nnem tutam válaszolni.xd
és kiváncsi vok
2010. febr. 25. 19:31
3/11 anonim válasza:
hát én laikus vagyok, de egy kígyóról sem mondanám (ahogy semelyik hidegvérű állatról), hogy barátságos, maximum kevésbé agresszív. Józan paraszti ésszel végiggondolva egy jóllakott nem túl nagy piton lehet a "legbarátságosabb", azokat szokták kézbe is venni.Én soha az életben hozzájuk nem nyúlnék:)
4/11 anonim válasza:
A Boa Constrictor a legnyugodtabb nem véletlen hogy cirkuszban azok vannak laginkább. A Pitonok is nyugodtak.
5/11 anonim válasza:
és esetleg a siklófélék közül, mondjuk a gabonasikló is elég nyugis, de más siklóféléket is lehet nyugissá nevelni
6/11 anonim válasza:
Az átlagot tekintve a szalagos sikló a legbarátságosabb. Ugyan nem a legnyugodtabb, de kétségkívül a legszelídebb kígyófaj.
8/11 anonim válasza:
Minden kígyó lehet szelíd, ha kézhez van szoktatva.
Legnyugisabbnak talán a gabonasiklót és az amúrsiklót mondanám.
9/11 anonim válasza:
Ami ott lent van a két lába között.
10/11 anonim válasza:
14:50-es itt a hüllőkről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!