Mitől jöhet ki az ékszerteknősöm belei?
Figyelt kérdés
Két és fél éves a teknősöm, és kb. fél éve történik ez majdnem minden alkalommal, hogy amikor cserélem ki az akváriumában a vizet és kiteszem 1 műanyag tálba a békát ott hátul ahol kakilni szokott kijön valami fekete. Gondolom, hogy a belei azok, habár nem vagyok biztos benne, de pont úgy néz ki. Kb. hüvelykujjnyi nagyságú ez a valami és mikor visszateszem az akváriumába akkor visszahúzza. Legelőször mikor megláttam megijedtem, hogy valami betegsége van de fél év alatt elpusztult volna ha tényleg az lenne. Orvoshoz nem merem vinni mert egyik barátnőm is vitte a tekijét más betegséggel, beadtak neki 1 injekciót, másnapra meghalt. Légyszi nyugtassatok meg, hogy nem csak az én békám csinál ilyet!!!2010. febr. 17. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!