Az ebihalak mit esznek? És szerintetek mibe tarcsam őket? Kis kerek akvárium vagy üditős üvegbe?
Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 21:42
11/17 anonim válasza:
Noncsit nem fogja érdekelni hogy védett, mint ahogy azután kérdezgeti hogy mit tudnak megenni, miután elkapta őket. Bárcsak lennének ufók, bedobnának téged egy tartályba, és kérdezgetnék itt gyakorin álnéven hogy melyik az etetőnyílásod, mit eszel...
12/17 Jászay András válasza:
Szerintem a békaivadékok nevelése előtt tanulj meg helyesen írni. Ezt TARTSD az eszedben!
13/17 Hargitai János válasza:
Sok okoskától kérdezem, mi van akkor ha egy kiszáradófélben lévő tócsában találta őket ?? Szerintem nem akkora bűn felnevelni néhány ebihalat, ha végül elengedi őket. Különben is így van a legtöbb esélyük az életben maradásra.
14/17 Platypus válasza:
Ha üdítős üvegben akarja felnevelni őket, akkor kb. 0 esélyük van az életben maradásra.
16/17 anonim válasza:
Inkább nyelvtan tankönyvet tarts háziállatként.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm ....sokan köcsögök vagytok és nem birtok olvasni !! Nem azt irtam hogy egy hétre kaptam öket ?! És kisakvárimban szunyoglárvát ettek és jé banyek tulélték nem kérem az olyan paraszt komenteket mint pl. Vigyem vissza vagy hogy üvegbe nevelem fel öket szerintem nem azt kèrdeztem hogy mit tegyek
2014. szept. 15. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!