Akvarium szettben erdemes gondolkodni teki szamara? Jobban megeri igy, mintha kulon osszevalogatnam?
Szia!
Hát, használtan is vehetsz dolgokat, úgy még olcsóbban hozzájuthatnál, így akár ugyanannyi pénzből nagyobb akváriumot is tudnál venni nekik berendezéssel. Az új nyilván többe kerül... Nekem halaim vannak, az akit használtam vettem, de a gépi berendezéseket újonnan - így szerintem azért jobb, mert garanciális.
Tekinek talán azért lehet jó a szett, mert se fényből, se szűrésből nem kell olyan erős, mint egy halas növényes akváriumba.
Halakhoz alkalmatlan a szett, nem is kérdés, hogy külön kell mindent összeválogatni.
De teknőshöz talán megfelelő.
Egyébként én teknőshöz is mindenképpen külön vennék mindent, mert szettben tekihez való akvi elég ritka.
Biztos, hogy valami ilyen kimászósat vennék, hogy ezzel gond már ne legyen:
Aztán csak valami erős szűrő kell bele, és kész is van.
Meg föléteszel valami hozzá illő lámpát. Vízi tekiknek nem annyira fontos a fény minőség, mint a szárazföldieknek.
AZ akvárium méretéről itt olvashatsz, és egyébként is ajánlom ezt az oldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!