Kígyók alá talaj helyett újságpapír, és a fűtés?
Figyelt kérdés
Tehát pl veszek egy királypitont akkor nem ilyen kókuszrost meg akármiket raknék aljzatnak hanem hanem törlőkendőt vagy újságpapírt, nagyon rosszabb lesz ettől a kígyónak?, szerintem higiénia szempontjából jobb
valamint világításnak milyen izzót érdemes venni, ezeket az exo terra izzó cuccokat? vagy milyet?
2014. máj. 4. 23:42
11/13 anonim válasza:
meg amiket küldtél fotókat ezek kiállításon stb..-ken szerepelnek
12/13 anonim válasza:
Ember neked mi bajod itt nem a te higiéniai szempontjaid az elsök hanem a kígyó kényelmi szempontjai . Szerinted a kígyó vadon papíron él ? Amúgy neked men érzés lenne az életedet egy muanyag dobozban, ujságpapíron leélni ? Hát elég szar!
13/13 anonim válasza:
Ne újságpapírt, inkább hullámpapírt tegyél alá. Én azt jobban is szeretem, mint a pl. kókuszrostot, mert az egyetlen hátránya igaziból csak az, hogy nem szép. Viszont könnyebb takarítani, és azt nem tudja lenyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!