Hogy lehetne megoldani a szakállas agáma fűtését? Mivel kb.2-től tudnám elindítani a lámpát akár estig de addig csak 20 fok lenne, kb vagy 18 a lakásban. Mit lehetne tenni?
Macska? Az elvan 15-ön is. :]
Akkor vegyél talajfűtőt, és azt kösd időkapcsolóra. Nem mintha egy terráriumba szerelt lámpa kigyújtaná a házat.
Nekem is a gekkónál éjjelre is megy egy fűtőkő.
Nem fogyaszt sokat. Max 30 fokos a kő maga, nem túl meleg, de a terráriumot nem tudja befűteni önmagában, viszont a gekkó ráfekszik és ezt szakállas agámának találták ki, úgyhogy biztos neki is tetszene, ha lenne kis saját kályhája:
Nappal emellé még be szoktam nyomni egy 50 Wattos piros infra lámpát.
Fütőszál!
a fűtőszálat tekerd bele egy cserépedénybe.(virágok,muskátlik víz gyűjtője)az oldalán vezesd ki a már szigetelt kábelt és önts a tálba gipszet.
ez mehet is be a terráriumba.ha kifejlett állatod van akkor érdemes a fejétől a farka tövéig mért távolságot figyelembe venni a cserép edény méretét e szerint kiválasztani.
erre ráfekhet és nem égeti meg egyáltalán.
és mégsem izzót égetsz a szülők meg nyugodhatak :D
Én kifúrtam egy darab samot téglát, beleraktam egy darab pákabetétet, diódát rá, aztán rákötöttem a termosztátra.
A termosztát az drága... én automatát vettem eddig minden állatomnak, és akkor ezzel nincs is több gond.
ettől nem gyulladhat ki semmi. Ugyan egy izzótól sem, de oda se neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!