Kígyók alá talaj helyett újságpapír, és a fűtés?
Tehát pl veszek egy királypitont akkor nem ilyen kókuszrost meg akármiket raknék aljzatnak hanem hanem törlőkendőt vagy újságpapírt, nagyon rosszabb lesz ettől a kígyónak?, szerintem higiénia szempontjából jobb
valamint világításnak milyen izzót érdemes venni, ezeket az exo terra izzó cuccokat? vagy milyet?
1. Újságpapír. szherinted jó lesz a kígyónak a a váladékától oldódó nyomdafestéken csúszkálni?
2. Vagy szerinte a papír mennyi idő alatt ázna szét alatta?
Ha kígyót akarsz tarsd már szakszerűen és ne spórolj a tartási körülményein.
Enni mit adsz neki majd kajamaradékot, merthát jó az neki?
„ Száraz, meleg terráriumban kell tartani, de biztosítsunk számára egy vizes medencét, vagy nagyobb tálat amelybe szívesen merítkezik. A páratartalom 50-60% legyen.[5] A terrárium kerülete legyen a piton testhosszának legalább kétszerese. A terrárium hőmérséklete 25–30 Celsius-fok között legyen, egy olyan melegedő ponttal (pl. infralámpa alatt), ahol a hőmérséklet eléri a 32 Celsius-fokot. Esténként érdemes visszavennünk a melegből, 20–24 Celsius-fokra, hogy a természetes napi hőingadozást biztosítsuk.”
Nem csalás, nem ámítás:
szerintem nem beszélek hülyeséget, nem egy helyen láttam már ehhez hasonló megoldást: [link]
sokkal higiénikusabb, takarítani is könnyebb
na de mi van az izzókkal?
Jah és akkor te is csak egy ilyen műanyag dobozban, vizestállal akarod tartani? Ennél a képnél nem csak a papírtörlő bukik........
Ezt nevezik állatkínzás egy formájának.
Nálunk ilyen van a kígyók alatt, nagyon könnyű takarítani.
Igen.Hasonló van nekem is.
Ami képeket mutatsz,ezek nekem mind eladásra szánt kígyók képét keltik.Azokat szokták ideiglenesen,amíg el nem adják,ilyen helyen tartani.De hosszútávra nem ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!