Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Indiába hogy lehet a kisgyerekekne báturságuk a hálálos mérgeskígyókkal így játszani.rendesen lefagytam ettől

https://www.youtube.com/watch?v=_cU-BTts3GM

2014. ápr. 13. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:

az se tudja mi az, mondjuk szerintem nem kellet volna a kígyó közelébe engedni mert lehet hogy veszélytelen(kivették a méregfogát) de ha egyszer találkozik egy vadonélővel akkor majd ugyanúgy elkezd vele játszani csak annak már nem lesz jó vége

de legalább nem azt nevelik a gyerekbe hogy félni kell tőlük meg ha meglátnak egyet csapják le a fejét

érdekes amúgy hogy itt mennyien félnek a kígyóktól meg meglátnak egyet már ölik is le a kis vizisiklót mert egyszerűen nem ismerik rendesen M.O. élővilágát

2014. ápr. 13. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk van jelenleg 5 kígyónk itthon(egyik sem mérges),de ez még nekem is sok(k) volt.Valószínű,hogy kivették a méregfogát,mert nem hinném,hogy különben nem mártotta e volna bele párszor a kicsibe.Egyébként Indiában,Afrikában ez teljesen természetes,nem egy képet és videót láttam,ahol a gyermek együtt fürdik a kígyóval,sőt olyat is,ahol mesét olvas neki.De azért én ezt így nem engedtem volna.
2014. ápr. 14. 11:01
 3/5 vasstoto ***** válasza:

ez felelőtlenség.

Lehet gondolom ez a kígyó nem egy vad kígyó de akkor is ez nem egy kiszámítható állat és mérge is van.

2014. ápr. 14. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:

3*

"ez nem egy vad kígyó", mi ? :D minden kígyó "vad" melyik az is amelyik nem támad és te pont erre mondod hogy nem vad :D

és ennek a példánynak nyilvánvalóan "már" nincs mérge

2014. ápr. 14. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normalisak jot nevetnek rajta! En is lefagytam
2014. ápr. 17. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!