Mit lehet még a terráriumba tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem régen vettem 2 db sárgafülü ékszerteknőst. Bébi tekikről van szó 20 literes terráriumban. Azt szeretném tőletek kérdezni hogy a szokásos dolgokon kívül, tehát a kavics aljzaton a napozón kívül mit lehet a terráriumba tenni hogy ne legyen olyan sivár? Olyan dolog ami feldobja a környezetet.2009. okt. 24. 22:54
1/6 anonim válasza:
Vannak úszó szigetek (műanyag, és sokféle alakú)vagy valami műnövény esetleg. Amikor volt teknősöm bár az nagyobb volt mint a tieid, kis halakat tettem be neki (lefialtak a halaim és azokat), jó fehérje forrás, és ha mégsem eszi meg akkor meg jól mutat.Meg tesómmal táblafilccel rajzolgattunk a terrárium külsejére az is feldobta egy kicsit.
2/6 anonim válasza:
kagylót, műnövényr vagy igazi vízinövényt, akár csinálhatsz neki egy kis "barlangot" ahova el tud bújni
3/6 anonim válasza:
rajzolj üvegfestékkel az üvegre, vagy igazi növényt rakj bele, amit meg tud enni
4/6 anonim válasza:
Az én tekimnek a terráriumában van növény.Élő vagy mű tökmindegy(az élőt lehet,hogy megeszik),kagylót,nagyobb köveket.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Néz de meg a munkákat az oldalon: [link]
Lehet olyat csinálni hogy a műszikla háttérbe lámpát beépíteni ami alá a teknősök ki tudna feküdni
6/6 anonim válasza:
tengeri kagyló nem jó, mert annak nagy a sótartalma, az pedig árt a tekiknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!