Szerintetek milyen állatot lehetne tenni ebbe a terráriumba?
Figyelt kérdés
Kaptuk rokonoktól, nekem van 2 ékszerteknősöm, most egy 80x50-es akváriumban vannak. Gondoltam esetleg leszedem a hátteret és beteszem a teknősöknek. Valakinek valami ötlet esetleg, hogy mit tehetnék bele?
2010. aug. 2. 18:00
2/11 anonim válasza:
Ez egyáltalán hány l-es? Ebből a képből ugyanis sokmindent nem lehet megállapítani. (Nem bántásból!)
3/11 anonim válasza:
most nézem, hogy nem is zárt a terrárium :D így akkor amit írtam az nem túl jó ötlet, mert simán kimászik belőle. Gondolom ezt tényleg csak tekiknek való. első vtam
4/11 A kérdező kommentje:
Hát, hogy pontosan hány literes, azt nem tudom, de az alapterülete 70x45 cm, a magassága a hátsó oldalon 55 cm, elöl 27 cm. És nincs "teteje" ezért nem tudom, mit is tartottak benne, vagy mit lehetne beletenni.
2010. aug. 2. 18:23
5/11 A kérdező kommentje:
Teknősnek meg nem elég nagy a hely. A víz kicsi, a szárazföld meg nem olyan, mert magasan is van kiülős rész, szóval olyan mintha gekkós lenne, de nincs eleje rendesen meg teteje meg ilyenek...
2010. aug. 2. 18:24
6/11 anonim válasza:
kisebb tekin kívül nem tartanék benne mást, mert oldalt a kőröl simán kijön belőle akármilyen állat. Lehet még a teknősnek sem kell sokat tornáznia..
7/11 A kérdező kommentje:
Nah hát ez az...ez a másik, hogy kimászik. Esetleg rács vagy háló lehetett rajta? Vagy lehet, hogy eltört és levágták így az elejét meg tetejét róla...
2010. aug. 2. 18:27
8/11 anonim válasza:
aha, én is ezért gondoltam gekkóra, de mivel nyitott így az nem jó ötlet. SZóval szerintem ezt elcseszték, vagy nem tudom mit tarthattak benne.
9/11 anonim válasza:
Teknős még van neki kis kismászoja is .
10/11 anonim válasza:
ilyenbe tarisznya rákokat szoktak tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!