Sisakos kaméleon SOS? Beteg lenne?
Mivel még kezdő kaméleon tartó vagyok nem tudom hogy betegség-e.
A kis kamim(talajon aludt) és most nincs nyitva a szeme pedig lámpafény van nála.A kaját sem eszi meg.Betegség lenne?Vagy vedleni fog?Hétfőig várjak hogy lesz-e változás vagy már előbb el kéne vinni állatorvoshoz?
Hali
mivel a talajon aludt,szerintem csak le van hülve,de ha nem hiszel ebben,vidd el orvoshoz.
Ez a két lámpája van
repti sol 10.0 UVB 15 watt
repti zoo repti day light lamps melegítő lámpa 50 watt
A tücsköket sera reptil reptimineral H porral szoktam porozni.
Madagaszkáron is élnek kaméleonok, ha nézed az időjárását 24-30 fok közt szokott lenni. [link]
A kaméleon elég fázós kis jószág. Kb annyira, mint ruha nélkül egy ember. Tehát egy fűtőkövet betehetnél, ami megy folyamatosan. Ez nem fogja 26-28 foknál följebb emelni a hőt, attól függ mekkora a terrárium, amit be kell fűteni vele, de kicsit melegít éjjel is. Valószínűleg pont jó lenne neki. [link]
Én vettem ilyet gekkóhoz és nagyon szerette, sokszor rá is feküdt. A kaméleon is odahúzódna a meleghez, ha fázik.
Szia!
Nekem is van kaméleonom és akkor szokta ezt csinálni ha melege van.Így hűsöl. Az enyém van hogy szinte egész nap alszik így csukva van a szeme. Vagy pedig lehet,hogy folyadék hiánya van. Szoktál neki spriccelni be vizet? Milyen növény van bent neki?
Egyébként én úgy tudom,hogy mikor betegek,sárás színűek leszek. Mikor meghalnak akkor teljesen kisárgulnak:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!