Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Szerintetek melyik hüllő a...

Szerintetek melyik hüllő a legokosabb?

Figyelt kérdés
Pl. könnyű tanítani

2013. febr. 12. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én max arra tudtam tanítani a sisakos kaméleont meg a madagaszkári nappaligekkót, hogy igyanak tálból vizet. Az hamar ment. A nappaligekkóm meg az üres csipeszre odajött harapni, mert csipeszről adtam neki mézes banánt és azt szereti, ő olyan édesszájú. Azon kívül a kaméleon okos olyan szempontból, hogy jó az emlékezete. A gekkó meg okos olyan szempontból, hogy mikor kint volt a lakásban fél évig, simán feltalálta magát. Az akváriumba ment vizet inni, meg pl leraktam egy vödörbe tücsköt a földre, az ablak alá, akkor odament és megette. De úgy semmi komolyra nem lehet szerintem őket betanítani. A kaméleont szerintem semmiképp, mert az nagyon önfejű.
2013. febr. 14. 07:16
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Hivatalosan a hüllők osztályába tartozó krokodil rend tagjai a "legokosabbak".
2013. febr. 14. 17:43
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. febr. 14. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
A krokodilok és a varánuszok. De én speciel a leguán tekintetében is látok több értelmet.
2013. febr. 17. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:
nem a legtémábavágóbb a válaszom, de a párduckami hím nagyon ragaszkodó és igényli is valamilyen szinten a kézbevételt.
2013. márc. 24. 00:37
 6/6 Horde1999 válasza:
Szerintem a legokosabb de inkább a legkülönlegesebbek a kígyók számtalan érzékszervel ellátott igazi vadászok de nézz utána hogy miket is tudnak valójában mint pl.a nyelvükkel szagolnak,látják a hőt és így a rejtőző zsákmányt is észreveszik,
2013. ápr. 17. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!