Miért nem eszik a teknősöm?
A teknősöm minden évben eljátssza,hogy ha jönnek a hideg idők,nem eszik.semmit.napokig vagy akár hetekig sem.
Lehetséges hogy azért mert egyfajta téli álmot alszik? Vagy náluk nincs ilyen??
Szia!!!
Hogyha ékszerteknőseid vannak akkor ez egy teljesen természetes dolog, hiszen majdnem ugyanolyan klímában élnek mint mi,csak talán sztem nem ennyire kemények a telek.
Ékszerteknős?
Igen.
És ilyenkor kevesebbet is mozognak.
Alapvetően hagynod kéne, hagy 2tegye el magát", ne zavard, enni nem nagyon fog.
Márciusban-Áprilisban, ha a kinti hőmérséklet tartósan 15C fölött lesz, akkor majd újra aktivizálja magát, de az étvágya lassan fog megjönni.
az az igazság,hogy nem tudom milyen fajta,mert nem az enyém hanem a testvéremé,én nem értek a hüllőkhöz sajnos :) de köszönöm a válaszokat! :)
még annyi lenne,hogy elég erőtlen szegény úgy általában,ha kiteszem a szőnyegre vagy bárhová ami nem víz,nagyon nehezen jár,felemelni nem bírja magát,csak húzza magát így közlekedik ^^" ez normális vagy adjak neki valami erősítő vitamint ha megjött az étvágya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!