Miért nem eszik a Teknősöm?
Szia!
A teknősök általában keveset esznek (a mienk is)
Ha rám hallgatsz minél előbb kiveszed a fagyisdobozból, mert az nem teknősnek való. Megfázni nem fog! Inkább csak depressziós lesz, hiszen nem véletlenül van nekik üvegfalú akváriumuk.(Így tudják szemlélni a világot) Az etetésre visszatérve: Adj a tekidnek párizsit. :) Imádják a párizsit és semmi baja nincs se az unokatesómnak se az enyémnek ettől az ételtől.. :) Próbáld ki :)
Azonnal vedd ki a fagyis dobozból,és tedd vissza a helyére.-az neki kb olyan lehet,mintha te a szobádból beköltöznél a a wc fülkébe.
Nem fázik meg, hisz a terráriumban ugye van vízfűtő meg lámpa,ami melegíti. Egy üres műanyag dobozban mi a fenétől lenne neki meleg?
Első kommentelő : Mindent köszönök, értettem. :D Azt olvastam az interneten, hogy nem lehet felvágottakat adni a teknősöknek. Mert meghal tőle. Ez igazz? :oo Eddig jó étvágya volt, még kért is :D Habár túlzásbe nem vittem sose. :)
Másokdik kommentelő :
Sajnos fűtőm nincs, Ötlet hogy hol vegyek és milyet ??? Amúgy a napokban akarok neki venni. :) De nem árt neki, ha a hidegvízben hibernálódik ? Vagyis olvastam h 10°C alatt lesz ezt. hát nem tudom de azt igen h nem eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!