Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Van egy Piros fülű teknősöm...

Van egy Piros fülű teknősöm de nem akar enni?

Figyelt kérdés
Nem rég pusztult el a kisebb piros fülű teknősöm és utána még volt étvágya de később 2-3 héttel ezelőtt kezdődött, az hogy nem eszik. Lehet hogy a tél miatt vagy az hogy egyedül van? az is lehet hogy vannak tojásai a hasában de nem tudja kitojni a száján mert nincsenek meg a körülmények! Kérem azoknak a válaszát elsősorban akik tartanak otthon teknőst és tapasztalták ezt vagy esetleg állat orvos .

2012. dec. 19. 00:11
 1/7 anonim ***** válasza:

"vannak tojásai a hasában de nem tudja kitojni a száján"

mivan??

2012. dec. 19. 00:40
 2/7 anonim ***** válasza:

szia.

sürgősen mutasd meg az állatodat egy hüllőszakértőnek, Dr. Sátorhelyi Tamás nagyon jó. és persze olvass már utána, hogy mit tartasz..

így nem lehet amugy mondani semmi tanácsot.

Milyen idős?

Pontosan mit eszik?

Hány fokos a vize, és milyen mély?

Mekkora akváriumban van?

Van lámpája, szigetecskéje?

Mekkora a páncélja?

2012. dec. 19. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Télen le szoktak kicsit lassulni.

Enyém se evett de vettünk neki sera viformo-t és azóta makk egészséges de ajánlom a sera reptilint és a sera activ plus r-t

Lehet hogy szorulása van vagy megfázott.

Szerintem is vidd el orvoshoz.

Eddig mit evett?

2012. dec. 20. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:
azok a vitaminok csak a marketing miatt vannak jelen a piacon, semmi másért nem. ha a teknőst azzal a táplálékkal eteted, amivel a természetben is táplálkozik (90% fagyasztott hal, élő eleség, tücsök, giliszta, rovarok, és elenyésző növény), illetve megadod neki a kellő felszerlést (uva uvb lámpa, illetve nyári napozás) akkor az égegyadta világon semmilyen vitaminra nincsen szüksége.
2012. dec. 20. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló :

Nekünk amiket felsoroltál azt eszik és õ a város legnagyobb tekije pediig csak 2 éves :D

Neked is van tekid ? :)

2012. dec. 20. 20:52
 6/7 A kérdező kommentje:
vettem neki élő csontit és rögtön magához tért :D de mixelem mással (élő rovarok, véres máj, szív mixek) is orvoshoz elvittem azt mondta a tél miatt van :D
2012. dec. 23. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:
bizony. nekem is, pont 2 éves teki, és már akkora mint egy tányér :D
2012. dec. 23. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!