Szökni akar a teknősöm ez normális?
2 évesek lesznek,a nagy már nagyobb a kézfejemnél tehát jó kis dagi,és azt hallom egész hajmosás alatt hogy dörömbölés van a nagyszobából tudtam ők azok. Mikor végeztem bemegyek,és a nagy ott állt a napozójukon és már 1 teknősfejnyi választotta el hogy kiugorjon a terráriumból..
Most kivettem a kilépőjét,de mit csináljak ? Még mindig dübörög megy neki a terrárium falának. A pici az nyugis ő el van...
Elég nagy a terrárium nem azzal van a gond..
Éhesnek nem éhes most volt etetés délben. Félek egyszer ki fog mászni,mit tegyek?
Milyen teknős, és mekkora helyen tartod? Van melegítő világítás a napozójánál? Hány fokos a vizük?
A kilépőjét ne vedd ki, mert akkor nem tud kimenni a vízből a levegőre. Nincs esetleg valami a terrárium mellett, amit láthat, pl. kaja?
Én is arra tudok gondolni hogy valamit meg szeretne szerezni, mert ha a másikkal nincs gond, akkor nem hinném hogy a körülmények lennének rosszak.
Bár elképzelhető hogy szűkösen érzi magát.
kb ekkora terráriumuk van:
és mindig ezt csinálja.. pár hete kezdődött és mást nem hallok csak a dörömbölést,mászik fel a falra és visszacsúszik..és nem unja meg. Persze míg bent volt a kilépő addig azon keresztül mászott felfele a falra,épp hogy ki nem urgott. Én nagyon parázok hogy kimászik.
Lehet mozgáshiánya van?
Kivenni nem merem,mert agresszív nagyon,ilyet teknősben mé g nem láttam,mást nem csinál csak hörög és harap kiskora óta..
Sajnos szar az áramellátás a lakásba,és ha berakok nekik égőt akkor felrobban az égő. Pl ha porszívót dugok be akkor lecsapja a biztosítékot,ezért van vezetéknélküli akkus porszívóm is.
Kaját nem lát,csak hátulról falat,előlről meg ágyat:/
Mit csináljak vele,aludni se tudunk tőle? Meg egésznapos zaj már idegesít,és megvallom félek is mert nem egy kis teknős lassan ki fog tudni mászni :/
Bocsi, de a képből nemigen derül ki, hogy mekkora is a terrárium. Nem tudod lemérni, legalább nagyjából?
Leírnád, hogy milyen fajta teknősről van szó? És ő mekkora?
Értem. Bár a teknős képen sincs semmi, amihez viszonyítani lehetne.
Én továbbra is csak arra tudok gondolni, hogy kényelmetlenül érzi magát a helyén. Ha a másik kisebb, ő lehet, hogy azért nem csinálja, mert neki még pont elég a hely. Mekkora méretkülönbség van a két teknős között. Feleakkora, vagy....
Mást nem tudok sajnos mondani. :S
Nekem is ugyanez a helyzet :)
De én már megszoktam.
Esetleg vannak halaid?
Mert ha igen,akkor rakd oda a terráriumuk mellé a halas akváriumot,és úgy fog nekik udvarolni,hogy csak na! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!