Hétfőn műtötték 5 hónapos lánymacskámat, ivertalanították és sérve is volt, azt is rendbehozták, de még most,2 nappal később is csak egyhelyben ücsörög. Se enni, se inni nem akar, pedig szerintem már kellene. Normális ez még?
A lánycicáknál elég megterhelő az ivartalanítás, utána napokig is bágyadtabbak lehetnek, kevesebbet ehetnek, ihatnak. Az normális. Ráadásul neki még a sérvét is műtötték. Viszont ha egyáltalán nem eszik, nem iszik, akkor lehet hogy nagy baj van.
Nemrég a fiú cicámnak volt egy komolyabb műtétje, utána napokig szinte csak kézből evett, ivott, de aztán szép lassan visszaállt a rend és újra zabagép lett. :)
Hát én inkább visszavinném, a dokihoz!
Ez nem nagyon jó!
Ha hétfőn műtötték, szerdán már mozognia kellene bőven!
Érdemes lenne kiírnod pár helyre ki az az orvos, meg bejelenteni, hiába akció, azért legalább borotválta volna le a macska hasát :/
Örülök, hogy jobban van a cica, szegényke...
Úristen!!!!!!!!!!
Hát én is írnék, levelet, egy pár helyre az biztos! Ez nem normális dolog! Azért mert ingyenes ivartalanítás keretein belül lett végezve kvázi nem egyenlő azzal, hogy ilyen minőségű munka társuljon mindehhez!
Szegény cica... de a lényeg, hogy mostmár jól van!
Tegyél hivatalos panaszt az állatorvos kamaránál! Nem csak bosszúból, vagy dühből kell ezt megtenned, hanem azért hogy ne történhessen ilyen más háziállatokkal!
Amúgy az én egyik cicám is egy Zöld Zebrás ivartalanítási akció keretén belül lett műtve, de vele szerencsére minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!