Mit tegyek ha a teknősöm nem akar napozni?
Figyelt kérdés
igaz,még pár napja van nálam de nem megy ki a vízből a kimászókára napozni hanem csak a víz alatt tartózkodik(levegőt venni azért kidugja a fejét).2011. dec. 1. 17:40
2/6 anonim válasza:
ha meg van világítva rendesen a napozója, akkor egy idő után ki fog menni, légy türelmes :) esetleg tegyél ki neki oda kaját, hátha. de semmiképp se nyúlj hozzá, vagy ijeszd meg, amikor kint van, mert akkor azt veszélyes helynek fogja elkönyvelni, és nem megy ki többet...
4/6 anonim válasza:
Ez teknőstől független. Nekem ékszerem van meg tarajos. Eleinte egyik se akart kimenni. Habár a tarajos volt olyan bátor hogy 1,5 nap múlva már kimerészkedett :D Perzse villany oltás előtt :D A másikra sokat kellett várni míg evett nem hogy napozzon :D
5/6 nusz válasza:
nekem két pézsmateknősöm van és ők egyáltalán nem napoznak. amikor megvettem még én sem tudtam, utánna olvastam hogy ők hogyan viselkednek mit csinálnak, ezért kérdeztem meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!