Szemgyulladással kapott injekciót a tekim, de nem javul, mit tegyek?
2dik válaszolónak üzzeném,hogy nem kell felvilágosítani,hogy egy állat mennyi felelősséggel jár.
Már nem kiskorú vagyok hanem bőven a felnőtt korban járok.
Tudod egy kutya meg két teknős, meg egy kisgyerek mellett a 6000ft egy teknősre nekem már kimerítő.lehet ezért elítélnek az állatvédők-bár én is az vagyok de nem fanatikusan,mert a gyerekem az első, ha nem probléma.Úgy gondolom felelősség teljes vagyok, ha már elviszem orvoshoz és egyáltalán kifizetek érte ennyi pénzt,hogy javuljon.
Nem gondoltam,hogy 2nap alatt rendbe jön,de mikor megkapta az injekciót estére kezdett a szeme felszakadni,most meg rosszabb mint volt.
Kezdem azt érezni,hogy nem is az a baja amire kezelték...szval nem kioktatást kérek,hanem tapasztalatokat,mert nekem eddig csak egyszer volt ilyen á vitamin hiánya a másik békának,de az 2-3nap után már simán javult.Ez a doki nem tudott szemcseppet adni neki,adott valami gyógyszert azt nyomom a szájába be 2naponta.
Elnézésedet kérem nem kioktatásnak szántam. De ha annak tünt bocsi. És nem tudtam a családi hátteredet sem. Én is utálom amikor kioktatnak tudom milyen de tényleg nem annak szántam. Bocsánat. Amúgy én még 16 éves vagyok lány de én a kutyámmal jártam hasonló cipőben. Ebben a két hónapban 20 ezer forintot költöttünk a kutyánkra és mi is tudtuk volna költeni más dologkra dögivel. Pedig a kutyámnak csak toklász ment a lábába, aztán meg a füle gyulladt be. Elvittük ügyeletre mert rázta a fejét és a doki a vizsgálatért kért 5000Ft-ot.
Mégegyszer bocsánat tényleg nem kioktatásnak szántam.
16/L
Oké,semmi gond én 28éves vagyok és a kutyával együtt fizettem 12000ft az álltaorvosnak 2napja,mert a kutyát oltani kellett.gondolhatod ha gyeden vagyok és nincsen rendes keresetem ez elég nagy összeg az állatokra és ha még nem is gyógyul szegény szeme akkor joggal esem kétségbe.
amúgy nem akar enni sem a béka pedig már májat adok neki,a másik elhappolja előle de még a száját sem bírtam kinyitni,hogy belerakjam.Mindegy tettem el neki egy kicsit adok még répát nekik hátha megeszi és több ötletem nincsen.Volt egy macskám régebben amire a gatyánkat ráfizettük közel 100ezer ftot költöttünk rá és a végén el kellett altassuk,mert nem lehetett meggyógyítani és már sajnáltuk szegényt.Akkor megfogadtam,hogy ezt nem játszom el újra egy másik állattal.sajnos nincsen rá több pénzem,ez sem volt bekalkulálva,de muszáj volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!