Segíség! Miért nem eszik a siklóm?
Sztem , hidege van , fázik , vagy esetleg stresszes , 2000 forintért árulnak ilyen vitamint , a vizéébe kell rakni illetve ez jó a stresszes állatoknak.
Először is: élő egeret nem lehet semmilyen hüllőnek adni mert ez állatkínzásnak minősül!!
Másodszor: a kígyód tényleg lehet hogy stresszes korszakában van. Ilyenkor lehet vitaminozni, de nem kötelező.
Légy türelmes ha éhes lesz enni fog.
Hát te sem érhetsz túl sokat ebben az országban.
Először is nem a kérdésre válaszoltál hanem engem csesztettél. Másodszor nekem vannak siklótenyésztő ismerőseim sőt még nekem is vannak kígyóim, És én mind a két állat érdekében írtam hogy ne élő egérrel etessen. A sikló is megsérülhet és az egérnek is hosszú fájdalmas halál.
Egyébként is egy szóval sem írtam hogy ne etesse.
Vegyen fagyasztott egeret, vagy végezzen még ő az egérrel mielőtt odaadná a siklónak.
Köszi a válaszokat! Én nem tudtam, hogy ez állatkínzás, kezdő vagyok még. Nekem az ismerőseim mind élő egérrel etették. A kígyó is jobban reagál a valódi mozgásokra, mint arra, ha bábozok neki. Plusz a kígyó nyelve fel tudja fogni az állatok testmelegét, tehát logikusabb az élő. De az tény, hogy megsérülhet, mert az egér gyakran harapdál. De végülis ez a természetben is előfordul.
Hogyan vitaminozzak? Hogy kell vitamint adni neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!