Pájer Renátó kérdése:
Mitől van az hogy, van két vízi siklóm egy terráriumba de a hím sose eszik mindig csak a nőstény?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 18:51
2/9 A kérdező kommentje:
vízi siklóm de benne van a kérdésben is
2012. jún. 6. 19:34
3/9 anonim válasza:
Hol vetted?Én is most szeretnék egy vízi siklót.(:
4/9 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem mer védett :))
5/9 anonim válasza:
Én is ezért csodálkoztam,hogy hol vette mivel védett..Eszmei értéke 10000forint.
6/9 anonim válasza:
Tisztelt állatkinzo fackalap !!! Ha szereted a siklóidat elengeded , ha meg akarod őket fosztani a szabadságuktól és
kinozni akkor tartsd meg.A döntés RAJTAD áll. remálem nem leszel oly bunkó hogy megtartod.
7/9 anonim válasza:
Persze már én is eljátszottam a gondolattal hogy mi lenne ha magyarországon is befognának belőlle néhány párt és elkezdenék tenyészteni az így kikelt példányokat pedig visszaengednék a természetbe .
Na már hogy a kérdésre is adjunk választ a kígyó mivel vasbefogott a terráriumi stressz alatt megbetegszik
9/9 anonim válasza:
Szinte minden vízisiklós kérdésnél ugyanazok válaszolnak. Lehet jön mindjárt az a gyerek aki a vízisikló helyett vízilovat olvas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!