Ha átvág egy tenyésztő az állat nemével kapcsolatban, akkor mi a teendő? Nálunk van már sok hónapja, nehezen válnék meg tőle, de ha tudtam volna, hogy nőstény meg sem vettem volna.
Párduc kaméleon,van bizonyítékom hogy fiúnak szánta,kaptam bizonylatot is hozzá.Igaz az árat nem írta bele,de facebookos beszélgetéssel ugye bizonyítható minden.
Pofátlannak érzem magam,de becsapva is.Nekem hím kell,de megtartanám a nőstényt is ha már ennyi ideje nálam van és teljesen megszoktam,mert ugye felajánlotta azt hogy ezt megveteti mással tőlem,de az állattal szemben nem érzem fernek,hogy most átpasszolom mert szegényke lány lett.
Ha garanciát is adott rá, hogy fiú, akkor nem hiszem, hogy szándékosan vágott volna át, (főleg, ha felajánlotta, hogy szerez rá másik vevőt) csak benézte. Nem értek a kaméleonokhoz, de gondolom nem olyan könnyű megállapítani a nemüket, mint mondjuk a kutyáknál...
Ha nem akarsz megválni tőle, akkor esetleg próbáld meg megbeszélni vele, hogy adjon egy hímet féláron vagy valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!