A teknősökkel törődni kell? bővebben alul
Figyelt kérdés
úgy értem hogy kell hozzá beszélni, meg ilyesmik? (a kutyámmal is szoktam de ez szerintem normális)
mert nem tudok rá figyelni minden percben, de rendesen etetem stb.
szóval nem kell néha dicsérgetni meg minden?
előre is köszi:)
2012. ápr. 11. 18:27
11/14 csibexke válasza:
én aért potyára nem tapiznám minden nap... neki se tesz jót,mint minden állatnak. ha már egyszer szegény fogságban él,had legyen egy kis szabadidelye azt csinálni amit akar. amugyk étlem hogy azért nem harap mert hozzádszokott... ez kutyánál müködik de egy hüllönél....
12/14 A kérdező kommentje:
értelek : D akkor nem fogom fogdosni : D
2012. ápr. 15. 15:01
13/14 anonim válasza:
Az enyém szeret sétálgatni a szobában, vergődik a vízben, ha már ki akar jönni.
Még kiskorában megtanítottam neki, hogy "Vigyázz, Béla, leesel!" Mikor a franciaágyon sétált ezt szépen megtanulta. Az ágy széléhez közeledve mondtam neki, és mindig lenézett, majd hátratolatott.
A hátát vakarva pedig táncol, ezért a haverok elnevezték Rocker Bélának. Bár erre a nevére nem hallgat.
14/14 A kérdező kommentje:
aranyos lehet :)
2012. ápr. 19. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!