Mit kell csinálni télen a teknősökkel?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptunk két teknőst, a kertben laknak, a kerti tónál. Télen hogyan tartsuk őket, illetve mire kell odafigyelni? Nem tudom milyen fajtájúak, hasonlítanak az ékszer- és mocsári teknősre is.2008. aug. 19. 22:35
1/5 anonim válasza:
A természetben télre elássák magukat, szerintem vigyétek be őket.
2/5 anonim válasza:
Hát az ékszer- és a mocsári teknősök között elégg nagy a különbség kinézetre. Az ékszerteknős jóval kisebb, mint a mocsári teknős. De megeshet, hogy mocsári teknősöd van, csak még fiatalabbak. Az alábbi link szerintem segiteni fog a teleltetéssel kapcsolatban:)
3/5 anonim válasza:
ismerősömék berakták a hűtőbe telelni:) Tavasszal meg kezdtek éledezni és kaparászták az ajtót hogy már kialudták magukat.
4/5 anonim válasza:
Szia! Itt sok jó ötlet van, érdeklődhetsz...www.teknosforum.hu Amugy nem minden esetben kell teletetni, mi pl nem szoktunk soha nem is csináltuk. Pedig több mint 10 évesek az ékszertekijeink
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy a teknősök formára olyanok mint az ékszerteknős, a színük viszont valahol az ékszer és a mocsári között... Már azt is mondták hogy a kettő keverékei (felénk elég sok ékszerteknős mászkál szabadlábon). Mindenesetre akkor csinálunk nekik helyet a tojás és a tej közt :)
2008. aug. 21. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!