Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mit kell csinálni télen a...

Mit kell csinálni télen a teknősökkel?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptunk két teknőst, a kertben laknak, a kerti tónál. Télen hogyan tartsuk őket, illetve mire kell odafigyelni? Nem tudom milyen fajtájúak, hasonlítanak az ékszer- és mocsári teknősre is.
2008. aug. 19. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
A természetben télre elássák magukat, szerintem vigyétek be őket.
2008. aug. 20. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát az ékszer- és a mocsári teknősök között elégg nagy a különbség kinézetre. Az ékszerteknős jóval kisebb, mint a mocsári teknős. De megeshet, hogy mocsári teknősöd van, csak még fiatalabbak. Az alábbi link szerintem segiteni fog a teleltetéssel kapcsolatban:)

[link]

2008. aug. 20. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
ismerősömék berakták a hűtőbe telelni:) Tavasszal meg kezdtek éledezni és kaparászták az ajtót hogy már kialudták magukat.
2008. aug. 20. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Itt sok jó ötlet van, érdeklődhetsz...www.teknosforum.hu Amugy nem minden esetben kell teletetni, mi pl nem szoktunk soha nem is csináltuk. Pedig több mint 10 évesek az ékszertekijeink
2008. aug. 21. 10:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy a teknősök formára olyanok mint az ékszerteknős, a színük viszont valahol az ékszer és a mocsári között... Már azt is mondták hogy a kettő keverékei (felénk elég sok ékszerteknős mászkál szabadlábon). Mindenesetre akkor csinálunk nekik helyet a tojás és a tej közt :)
2008. aug. 21. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!