Hogy lehet terráriumba házi készítésű vízesést vagy szökőkutat csinálni?
Figyelt kérdés
Egy szavanna varánusz pár terráriuma készül éppen, és szeretném egy nem éppen hétköznapi díszlettel gazdagítani.
Gondoltam egy egyszerű szökőkútra a közepére, de még jobban tetszene, ha a hátteret úgy tudnám kialakítani, hogy a kövek között mini vízesést csináljak. A gond az, hogy nem tudom technikailag megvalósítani. Néztem interneten rendelhető mini vízesést, de az ár csillagászati. Valami ötlet?
2011. máj. 9. 18:52
2/3 anonim válasza:
Fogsz egy tál vizet, veszel akváriumos boltban egy beleraksz egy 2ezer Ft-os kicsi vízpumpát, belerakod és kész. Csak ha nem elég magas a tálad, szanaszét fogja fröcskölni apró vízpöttyöket az üvegre is.
3/3 anonim válasza:
Na milyen értelmes mondatot írtam, most olvastam el, mindegy, azért érted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!