Hogyan vegyem rá anyukámat egy kigyora vagy siklora?
Na én leírom tapasztalatomat kicsit para de kivitelezhető.
Mindig is szeretettem volna egy vörös gabonasiklót.
Anyum nem engedte erre én kerestem a szobámban egy olyan helyet ahova sosem néz ben vagy ahol sose veszi észre ez nálam az íróasztalom egyik nem zárt polca volt ide vettem egy 3000 forintos kb 15x30x15cm-es terráriumot ez egy átlagos sikló kiskorábanban bőven elég kb 40-50cm-es méretig na beraktam a polcba és elbarikádoztam egy dobozzal ami nem feltűnő persze fényt és szellőzést biztosítottam meg mindent amit kell csak annyi h el volt zárva az avatatlan szemek elől. kb 4 hónapig volt így amikor már kezdte kinőni a terkót akkor hagytam h egyszer anyum felfedezze amikor felfedezte ki volt akadva de érveltem h nagyon szeretem 4 hónapja van már nálam hozzám nőtt stb. egy két napig nagy volt a balhé de utána mondtam h keresek neki egy gazdát amit persze eszemben sem volt megtenni 2 hétig a kedvében jártam és végül lassan lassan de hozzászokott. NEEM KAMU nekem bejött persze ez egyén függő (anyum nagyon makacs szóval nagy siker volt ez az akcióm)
én úgy vittem haza ez első kígyómat hogy anyum nem tudott róla, majd 1x észrevette,és jól lecseszett.
mondta hogy vigyem el ,de nem vittem , azóta 9 kígyóm van vagy 500 liter víznyi akváriumom 3 gyíkom,30 pókom.. stb stb ..
állítsd kész tények elé :D
egyéb ötlet? olyan megbeszélös h pl mivel érveljek meg h mit
mutogassak neki meg ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!