Melegítőlap elhelyezés hogyan?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy a melegítőlapot a terráriumba helyezzem bele vagy külsőleg pl alá tegyem?2011. dec. 21. 14:10
1/3 Zolka99 válasza:
nekem a tetején iylen rács volt és az fölé mtettük
2/3 anonim válasza:
Én meg a terrárium alá becsúsztattam a fűtőlapot, aztán megrepedt az alja. Nem tudom, hogy ettől e, mert nem meleg ez, csak 30 fokos, hát lehet nem ettől, de utána kivettem alóla és beleraktam az akváriumba oldalra felragasztottam az üvegre, mert alulra nem fért el rendesen.
De amúgy a földre raktam volna. Mondjuk nekem nappaligekkóm van, az ha akar rá szokott mászni, sőt, felemelte az egyik sarkát, és néha bebújik oda alá.
Lehet amikor fázik, vagy bújkál, nem tudom, de hát meleg van bent nála.
3/3 anonim válasza:
Bocs, nem "akváriumba" hanem terráriumba.
Nem tudom mért írtam akváriumot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!