Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez ház milyen? Fentről nem...

Ez ház milyen? Fentről nem szívja tele magát porral? Az alsó táp elhelyezés nem gond, kábelek nem lesznek útba az alaplapnál meg elérnek oda? Elvileg van rajta porszűrő az mindenhol van rajta. Vagy ha nincs hol lehet szerezni és felrakni házilag?

Figyelt kérdés

HÁZ: [link]

Elég nagy probléma nálam a por..ezért olyan megoldás kéne hogy a gépbe minél kevesebb jusson,de mégis jól szellőzön.

Olyan configot szeretnék, hogy szépen elférjen benne minden és a kábelek is rendezetten legyenek!

Ilyen tápot gondoltam bele: [link]

2011. nov. 19. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyen igényeid vannak akkor ne ilyen házat nézz! Ajánlom a CoolerMaster Elite 430 házat! Alsó tápos a ház, amit kiválasztottál táp annak kellően hosszúak a kábelei úgyhogy simán elférsz!
2011. nov. 19. 11:02
 2/6 Jenci ***** válasza:

Akkor mindenképpen olyan gépházat vegyél,amelyik felsőtápos.Pl Cooler Master Elite 335.

A táp jó választás.

2011. nov. 19. 11:04
 3/6 Panda Péter ***** válasza:

kedves második, nem értem a logikádat. alsótápos házban sokkal szebben el lehet vezetni a felesleges kábeleket, és hűtés szempontjából is jobbak.

én is ajánlom a cooler master 430-at, jó ház jó áron.

2011. nov. 19. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen jobb az alsó tápos ház.

A tápról annyit hogy nem rossz, de ha egy picit szánnál rá ott a GX450.

2011. nov. 19. 12:19
 5/6 Jenci ***** válasza:
Azért tanácsoltam a felsőtápos házat,mert a kérdező szerint nagy por gondjai vannak.A por pedig alul rakódik össze.
2011. nov. 19. 18:37
 6/6 Panda Péter ***** válasza:

az alsótápos ház hűtés szempontjából egyértelműen jobb. a felsőtápos is majdnem ugyanúgy be fog porosodni, akkor meg nem tök mindegy?

azt viszont nem is mondtam, a corasi cx430 kerülendő, vagyél helyette egy FSP Heaxát.

2011. nov. 19. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!