SOS mi baja a teknősömnek? (haldoklik)
sziasztok!
kis ékszertekimnek kitisztítottuk az akváriumát,jó forró vizet tettünk bele,vártunk hogy hülljön addig(kb 3-6 percig egy kis 1cm mély vizes kis kerek dobozban volt,miután belerakta tesóm a kicsit hűllt vízbe gyorsan elkezdett úszkálni,tesóm azonnal kivette és azóta lábát hátrahajtotta(mintha hátratört volna vagy nem tudom) és ha megpiszkáljuk a lábát vagy beleteszi a szemét a vízbe akkor így összeragad és pár másodpercig nem tudja kinyitni,nem is éhes,pedig mindig úgy várta a kaját,mi baja lehet? utoljára tegnap este volt etetve,ma meg nem eszi meg
Ha ennyi eszük volt, hogy bele tették forró vízbe, akkor mit vártok?
Induljatok orvoshoz.....és mondjátok el mit csináltatok!
Agyament.....
Gondolom, csak nézitek, hogy szuszog-e
Gratulálok leforráztátok szerencsétlent
...Az IQ-tok közelebb van a 0-hoz mint a 3-hoz.Mégis mit gondoltatok belerakjátok a forró vízbe aztán boldogan éldegél....
Ekkora balf****ok hogy a p***ba lehettek?titeket is forróvízbe kéne dobni-.- amúgy mostanra már megdöglött? A helyetekben már rág agyonvágtam volna ne szenvedje szerencsétlen....
Álljatok már le...hogy lehettek ennyire szemetek "kedves" válaszolók.
Nyilván a kis állat nem ezt érdemelte, de belegondoltatok egy percig is, hogy az a kislány miért tett forró vizet a teknős akváriumába? Nem mi? Azért, mert szeretett volna kedveskedni neki, hogy jó melegbe legyen...
Nekünk 12 éve van meg a teknősünk, és igen itt is egyszer előfordult, hogy a hugom forró vizet öntött a teknőcnek, mikor még nem tudta, hogy neki az nem jó. De a teki nem került bele a vízbe hálistennek, így csak lecseréltük hűvösebbre. Miért kell egyből szídni a picit?
Kérdező: a tekivel elmentetek orvoshoz? Mit mondott? Remélem jobban van!:( Hugidnak meg ahelyett, hogy így leteremted, magyarázd el, hogy a teknős langyos vízben érzi jól magát, nem úgy mint ti emberek a forróban. Én
úgy gondolom itt az információ hiánya volt a gond.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!