Van kígyó ami nem harap?
Allatkisokos, igazad van. Nekem a teljesen tiszta kezemre rákapott egyszer a gabonasiklóm. Egyszer, de elég durván, alig tudtam leszedni. Amellett szelíd. Simán a nyakamba tehetem, mászkál rajtam, nem bántana. De a hüllők nem tesznek különbséget a gazdájuk és a táplálék között. Egy hüllő sose fogja szeretni az embert, maximum elviseli. Elviseli, hogy hozzáérjen, de nem lesz szomorú, ha nem babusgatjuk, meg simogatjuk. Ellentétben egy patkánnyal, deguval.
Válasz: minden kígyó megmarhat. Amik nem veszélyesek, azok a siklók.
Eddigi tapasztalatom alapján a rovarevő kígyók a legnyugodtabb természetűek, illetve marásuk a legkevésbé veszélyes. (Nyilván a táplálkozásuk miatt). Ilyen az érdes fűsikló.
Hello!
Akkor kicsit higgadtabban...Azt írtam, "ki kell venni"...Gondolom amikor több kígyó van együtt akkor te is külön eteted őket, vagy ha nem akarod, hogy az egérrel együtt lenyelje az aljzatot...
[link] ilyen kép van a neten, ráadásul ez egy boa, aminek csak egy hurok lenne a macska...
Akkor most nem a kígyókról...
Nekem az nem tetszett, hogy az utánad szóló gyerek is csak segíteni akart, mint te a hátsóméregfogasoknál, viszont nállad nem kezdtek el "Istenem"-ezni, meg "Te is okos lehetsz"-ezni, pedig hidd el, én sem szeretem ha valaki olyasmit ír, ami BIZTOS nem igaz...(Mert arról lehet vitatkozni, ami nincs tudományosan megcáfolva...)
Amúgy nem szeretném, hogy elmenj, sőt kérem, hogy ne, mert a segítőkész emberekre szükség van, csak aki téved, vagy csak SZERINTÜNK téved azt szerintem nem leoltani kell hanem elmagyarázni neki, hogy, hogyis van ez...
Végül igazad volt tényleg nem volt túl jó stílusom, ezért most elnézést is kérek.
Hello!
Bocsi csak rég néztem ezt a kérdést...
A megfelelő kaja az egér, vagy ha nagyobb, akkor mehet patkány is...
Remélem még nézegeted ezt a kérdést =))
Gratulálok!
Még egy semmit tudó.
Akkor te kedvedért barátom átfogalmazom.
Nem igazán intelligens.Egy patkány kb. 20-30×
intelligensebb mint a kígyó.És a vadászathoz
nem intelligencia kell,ez ösztön.Szóval ha okoskodni
akarsz menny máshova,vagy ne mondj eget verő hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!