Hol vegyek kaméleont?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék 2kaméleont kb meddig élnek ezek a hüllők,mikor szaporodnak,és hány darab kicsi születik?és melyiket éri megvenni 1 kezdőnek melyik fajtát pls help!2011. júl. 28. 22:44
1/3 anonim válasza:
kezdőnek kaméleont egyáltalán nem éri meg venni.
nem egy "tanulóállat", első körben inkább agámát vegyél, vagy valamilyen könnyebben tartható gekkót.
2/3 anonim válasza:
kisteki állatkereskedésbe szoktak lenni mindenféle hüllők
Dohány u 3. azt írják, de ez a cím rossz, mert ha ott állsz, akkor a sarokig el kell menni, ott van egy lámpás kereszteződés, szerintem az a Károly Körút.
Átmész a széles zebrán és balra 20 métert. Tehát a Károly körúton van a bolt a zsinagógával szemben és nem a dohány utcában. Egyszer voltam ott. A táblájukon asszem egy teknős rajz volt.
3/3 anonim válasza:
kezdőknek a geko a megfelelő állat mivel nem kell neki tul nagy helysem és könnyű a tartásuk is legtöbben leopárd gekkot vesznek de szerintem tarka gekkó vagy a nagyfejű gekkot a legkönnyebb tartani ezeket ha minimum 1,5 éig elbirod tartani aztánk kibővülhet a csapat egy vagy több kaméleonnal de jól gondold meg mielőtt megveszed hogy képes leszel-e annyi kaját veni neki meg hogy lesz-e hely akkora terráriumnak a lakásban mint amekkora kell egy kaméleonnak ha mind ezt átgondoltad utána vágj bele egy hüllő tartása nem kis felelősség de ha jól tartod sok örömet lelsz majd benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!