Jövő héten veszek kaméleont, elő kell készíteni neki a terráriumot mielőtt megveszem? Vagy jó azis ha akkor veszem meg a cuccait amikor a kaméleont?
Jobb, ha előbb veszel meg mindent. Ez csak neked könnyebbség, akkor nem kell idegeskedni semmin.
Én szívtam már meg úgy, hogy vettem egy 5 ezer Ft-os hüllős izzót. Hazahoztam és rossz volt. Visszavittem és nem akarták kicserélni, mert az égőre nincs gari. Mérges lettem nagyon, hogy 5 ezer Ft-ért olyan hibás terméket árulnak, amit egyből dobhatok a kukába.
Aztán csak elismerték, hogy igazam van és hosszas vitatkozás után azt mondták, jó akkor visszaküldik a nagykerbe, 2 hét mulva jöjjek érte.
Ez így már jobban hangzott, de égő akkor is kellett, és nem 2 hét mulva, hanem most.
Úgyhogy kénytelen voltam venni egy másikat is, amit már ott kipróbáltattam a boltban, és az égett.
Majd 2 hét mulva megkaptam az előzőt is.
Hát lett kettő, mikor csak 1 kellett volna, de végülis nem bántam meg, mert az első csak kb fél évig működött, utána egyből volt egy csere égőm. Ez a második jobban bírja, nem tudom már több mint egy éve megy szerintem.
De ezek előtt volt egy neonom is, szintén 5ezer Ft-os darab, ami csak 3 hónapig égett :/ Ezekkel a hüllős lámpákkal nincs szerencsém.
Akváriumos lámpákkal nem szokott lenni gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!