Kb mennyibe kerül egy teljes gőte berendezése meg maga a gőte?
20-30 ezer?? XD
én 5.000 forintból tökéleteset csináltam. 1 fiú és 1 lány gőte volt. szűrő, világítás, fűtő nekik nem kell. 25 literes aksiban tartottam őket.
Kell egy akvárium. Én olyan kb 45 literesben tartottam, ami kb 4000 Ft volt. Kellett rá egy üvegtető is mert a tűzhasú gőték kimásztak volna. Üveglapot 2-300 Ft ért lehet vágatni üvegesnél. Az akvit elég csak félig tölteni vízzel, és akkor egy 20 litereshez való szűrő kb jó hozzá, olyat kapsz 2300 Ft-ért nagyjából.
Aztán lehet bele rakni köveket, és ott fognak a gőték napozni. Meg kell egy lámpa is fölé, amilyet akarsz.
hable!
Az állatkereskedésekben 25 literes akvárium volt, és kb 20 darab gőte volt benne.
Szóval 2 gőtének tökéletes egy 25 literes akvárium. 2000 forintból megvan. kell 1 napozó, az 1000 forint. És még1x mondom, se fűtő, szűrő, világítás nem kell nekik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!