Mennyi pénzt kérhet el egy állatorvos egy teknős teljes kivizsgálásáért?
:O:O:O:O
ha beteg a gyereked inkább szülsz/csinálsz egy másikat????????????????????????????
Én mikor elvittem a tekimet,2000Ft kért!Nem akart enni a teknősöm,ezért vittem dokihoz!Megvizsgálta,és adott neki egy vitamin szurit!És legközelebb mikor mentünk ellenőrzésre,akkor nem kért el pénzt!
Amúgy akkor laikusként,megse fordult a fejemben,hogy azért nem eszik,mert telel!A doki mondta,hogy ezen időszak alatt nem esznek,keveset fogyasztanak.És fél évig is kibirják étel nélkül!De mivel én nem teleltettem dobozban,így a vitamin adagjára szüksége volt.Utána visszajött az étvágya!És azóta is sokat eszik,meg nővekszik!Szerintem orvostól függ,mennyit kér a vizsgálatért!Kevés az olyan állatorvos,aki teknősökkel is foglalkozik!Hova viszed?Kihez?
Egy tipp:Hétfőnként szokott a Lurdy-házban lévő állatfelszerelési(Zoodom) üzletben rendelni egy állatorvos!
Remélem meggyógyultok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!