Megunt Teknős! Hova tegyem?
Van akikre másképp nem lehet hatni, és ugyanolyan élőlények...
Egyébként meg mindnek ugyanannyi joga van a földön élni...csak mert az emberi faj azt hiszi, ő a mindenség, és felsőbbrendű...
A föld nem az övék!
(Előző)
Nekem kígyóm van,14 éves koromba kaptam,mindjárt 18 vagyok és ugyanúgy szeretem pedig ezek aztán tényleg "semmire" való állatok!1,ha nagyobb egeret kap akkor 1.5 míg emészt(fekszik) aztán szarik egyet és megint 1/1.5 hét..Érdekes én nem untam meg!
Legutolsó!
Mert értelmes, felelősségteljes, jól nevelt emberpalánta vagy!
tegnapelőtt 14:58: Debrecen :)
tegnap 22:10 hát..jó uncsi életed lehet... az én kutyáim/macskáim mindig mást csinálnak..
macsekokkal el lehet játszani kutyákkal sétálni stb..
am... egy állatot jó lenne ha nem hasonlítanál egy emberhez..-.-""
tegnapelőtt 22:49: könyörgöm..! nem kinyirni akarooom...:O
tegnap 22:10 hát..jó uncsi életed lehet... az én kutyáim/macskáim mindig mást csinálnak..
tegnap 22:10: anyámat ne vedd a szádra mert nem ez volt a téma és a kettő nem igazán jön össze... :@@@...
ma 11:43: ooooh jajj..és akkor mivan..??-.-"
pff....mi az hogy megunt teknős?
ezért vetted meg te köcs**?
én 1 éve kaptam a teknőst,jó igaz,hogy semmit sem csinálnak,nem bújnak oda hozzád mint pl a macska de akkor is szeretem!!
és egy állatot nem lehet megunni,köcs** állat az aki ezt mondja hogy megunta a saját háziállatát...
ha minden igaz hétfőn megyek Veszprémbe
Az közel van hozzád??
nem, az nagyon messze van, viszont valószínűleg az M3-ason fogtok menni, ami viszont Gyöngyös mellett van.
írj privát üzit ha tudsz, mert én nem tudok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!