Megunt Teknős! Hova tegyem?
Figyelt kérdés
kb. 10-15 cm átmérőjű sárgafülü ékszerteki.2011. jún. 8. 22:35
3/37 anonim válasza:
Vaterára vagy Teszveszre is felteheted. Esetleg más teknős fórumokon.
4/37 anonim válasza:
nincs a közeletekben állatkert? nem veszik be?
5/37 anonim válasza:
Szegényke :( Ajándékozd el ismerősödnek,valakinek biztos megtetszik. Csak ne a Balatonban kössön ki,mint amelyiket tavaly láttam ott úszkálni :)
6/37 anonim válasza:
Én hamutálat csináltatnék belőle.
7/37 anonim válasza:
Én meg a te fejedből. Annak nagyobb a kapacitása.
8/37 anonim válasza:
Tartsd meg, büntetésből, amiért meguntad. Felelősségteljes ember nem csinál ilyet.
Egyébként meg kérdezz meg állatkereskedéseket, hirdetgesd meg apróhirdetéses oldalakon, fórumokon, valaki csak elviszi.
9/37 anonim válasza:
megunt teknős?! tudod te miről beszélsz?! ez nem egy ruhadarab,vagy telefon,amit használsz egy darabig,majd megunod és lecseréled vagy eldobod...egy életről beszélsz, ember, amiért felelősségel tartozol...állatkert,állatkereskedés,fórumok,de állatorvosnál is rakhatsz ki papírt h elajándékoznád...csak ne engedd szabadon, ne bántsd és ne hagyd elpusztulni...
10/37 anonim válasza:
Most miért pontoztatok le? Csak vicceltem.
Természetesen előtte leves lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!