Megunt Teknős! Hova tegyem?
Remélem nem gondoltad te ezt komolyan.
Egy állatra nem lehet csak úgy ráunni! Te választottad azt, hogy nevelgeted és gondozod. Felelősséggel tartozol érte.
Ezt átgondolhatnád azért mégegyszer, mielőtt bármit teszel. Addig is gondozd megfelelően.
Mi lett volna, ha ovis korodban anyukád is csak úgy megunt volna téged?
nem eszem meg és nem lesz belőle hamutál..sőt leves se.
Természetesen gondolzom etetem járok vele sétálni itt az udvaron. Amúgymeg igenis meglehet unni,egész nap csak úszkál-eszik-úszkál és sorolhatnám.
Miért, mit vártál, hogy labdázni fogtok?
A hüllők nem játékos állatok.
Meglehet unni? Hány éves is vagy?
(Én 18 alatt senkinek sem ajánlanám hüllők tartását.)
Az állattartás felelősségteljes dolog, bármilyen állatról is legyen szó.
Merre laksz?
Ha a közelembe, én örökbe tudnám fogadni, nekem is van egy tekim(=
Hát én nem tudom, az én macskáim egész nap alszanak, nyávognak kajáért, esznek, kergetőznek, majd újra...minden nap ugyanaz..
A kutyám egész nap alszik, ugat, mossa a macskákat, rágja a csontot, majd újra az egészet elölről minden nap.
És hagy ne mondjam a többit, a gyíkom, a nyuszim, a halaim...
Szerintem Te egész nap ülsz a gépe előtt, mész suliba, eszel, alszol, és hülyeségeket beszélsz...és ez ismétlődik minden nap!!!! A szüleid még hogy nem untak meg? ...és paszoltak le egy menhelyre???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!