Mi lehet a baja az ékszerteknősömnek?
fűtés van neki a vízben? Miket szokott enni kapni?
Amúgy nyugodtan elviheted az állatorvoshoz, a teknősöknek is szoktak injekciót adni, lehet neki vitamin injekcióra lenne szüksége, bár nem tudom, írd le mit eszik
A régi fűtőteste egy hete tört el, és újat még nem vettem. Lehet erre lett érzékeny?? De ahogy bejön a jó idő, már nem szokott fűtésük lenni, kiveszem az akváriumból, és eddig jól megvoltak, ilyen probléma még nem volt. A másik teknősöm igazi virgonc, semmi baja!
Enni mindenfélét kapnak, hús, hal, müzli, rák, szívmix, sali, szóval sokféle ételt kapnak. De lehet a fűtés...
Köszi a választ.
Szerencsére már semmi baja a teknősnek, csak a vízmelegítő hiányzott neki. Vettem újat és sokkal élénkebb, úgy látszik jóval érzékenyebb a hidegre mint a másik teknősöm.
Kedves "bobeli"! Igazán "köszönöm" a te reagálásod is, de bármilyen hihetetlen előbb-utóbb minden élőlénynek ez a sorsa! Inkább arra voltam kíváncsi, hogy lehet-e más oka is annak, amit leírtam. A többieknek köszönöm a válaszokat!
Ui.: Én inkább úgy fogalmaznék, hogy elpusztul és nem megdöglik... ez stílus és állatbaráti szeretet kérdése, hogyan beszélsz arról az élőlényről, akiről gondoskodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!