Gőte! írnátok róla!?
Van két tűzhasu gőténk kaptuk egy ismerősünktől.
minden írhattok amit tudtok róla mert keveset tudok ,láttam már sok oldalt de sok minden nincs leírva
Mi?
egyébként meg a leírásban minden helyett mindent
Szia!
Nekünk most bordás gőténk van, de volt tűzhasú is.
Sajnos elég hamar elpusztult, ugyanis az állatkereskedésben azt mondták h nem kell neki kimászó, de valószínűleg neki szüksége lett volna rá, mert folyton a felszín közelében úszkált.
A mostani bordásoknak nincs kilépőjük és nagyon jól érzik így magukat...
Szóval igazából még mindig nem kaptunk konkrét választ h akkor kell-e szárazföld vagy se...
:)
Mi haltáppal etetjük őket (sima lemezes ill. granulátumos) és emellé heti 2x kapnak élőt vagy fagyasztottat (szúnyog, vizibolha stb.)
A mi gőtéink kisebb termetű halacskákkal vannak együtt (guppyk, mollyk, betta, kulikulik) és nagyon békésen elvannak.
Hát remélem segítettem valamennyit :)
Szia!
szia!
A TŰZHASÚ GŐTÉNEK MUSZÁJ SZÁRAZFÖLDI RÉSZ IS!!!!
úgy kell berendezni a terráriumot, hogy 1/3-ad száraz 2/3-ad víz.
élő tápot kell adni nekik, különben elgyengülnek.... ilyen a szúnyog, légy, rovarok, földigiliszta (fel kell darabolni), valamint boltban kapható a tubifex. naponta egyszer elég őket, addig amíg esznek, ha már otthagyják, nem kell adni nekik, és vedd ki amit otthagytak, mert csak elrohad.
kérdezz még nyugodtan, ha kell valami, imádom a gőtéket, eddig egy sem pusztult el nálam előbb, mint kellett volna. olyan szinten imádom őket, hogy amikor tanulok ki szoktam venni egyet-egyet, az asztalra rakom, és néz engem :) és egy jó tanács: ha nincs meg a gőtéd, rakd tele a lakásodat vizes tálakkal, pár óra múlva az egyikben megtalálod a kis rosszaságot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!