Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mitől lehet koszos a vize? :S

Mitől lehet koszos a vize? :S

Figyelt kérdés

Múlt hétvégén vettünk teknőst. Az akváriumba van szűrő, melegítő, kövek, egy kimászó szikla és üveg a tetején direkt azért, hogy ne koszosodjon be.. Mielőtt bele raktam volna a dolgokat az akváriumba előtte mindent átmostam jó alaposan vizzel többször is. Másnap reggelre a víz zavaros lett és valami fehér apró koszok voltak a víz tetején, pedig végig ment a szűrő és nem is etettem meg a teknőst aznap. Kicseréltem a vizet mert úgy gondoltam biztos valami kosz maradt a kövön.. Következő reggelre ismét olyan lett megint kikellett pucolni..utána megint de akkor már nem volt zavaros csak azok a kis valamik voltak a tetején.. és nem értem eltelt egy hét de még mindig koszos a víz pedig benne van a szűrő és nem nyúkálok bele koszos vízzel..segítség!mit tegyek? nem takaríthatom ki minden nap.. és nem akarom h valami baja legyen a teknősömnek..már sok mindenkitől kérdeztem de senki nem tudja h mitől lehet és mit csináljak vele ezért írtam ide.. valaki segítsen :S

????

2011. márc. 11. 21:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha fiatal teknősöd van, akkor szerintem azért koszos a víz, mert hámlik(vagy vedlik, nem tudom, hogy helyes :) Nekünk is mindig trutyis a vizük :) Szép estét! :)
2011. márc. 11. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!