Kihűlt a tekik vize, lehet valami bajuk? Mekkora az esélye hogy megússzák mondjuk tüdőgyuszi nélkül?
Legközelebb figyeljetek jobban!
Ha rendszeresen etetitek őket, nincsenek elhanyagolva és tényleg csak egy napig nem volt fűtés a terráriumban, akkor valószínű megússzák.
De az én tekim már kapott hideg víztől szemgyulladást a nyár kellős közepén, úgyhogy ezentúl kétszer is ellenőrizzétek, hogy a vízfűtő vissza lett-e dugva a konnektorba!
csak azért kérdeztem, hogy rendesen esznek-e, hogy elég erős-e az immunrendszerük. De a leírásodból ítélve igen :)
Úgyhogy szerintem nem lesz semmi probléma :) Ha mégis, keress privátban nyugodtan, két évig volt teknősöm, elég jól kíműveltem magam a teknősbetegségek témakörben :D
Szia!
Ha van vmi teknős kérdésed, én is segítek szívesen bármikor. Írj privátot, ha kell valami.
12 éve vagyok teknős gazdi, 3 teknőcöm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!