Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Kihűlt a tekik vize, lehet...

Kihűlt a tekik vize, lehet valami bajuk? Mekkora az esélye hogy megússzák mondjuk tüdőgyuszi nélkül?

Figyelt kérdés
Most vettük észre, hogy tegnap a terráriumtakarítás után kicsúszott a konnektorból a fűtőszál csatlakozója, és teljesen kihűlt a tekik(egy király és egy sárgafülű) vize. Gyorsan melegítettünk vizet és visszahúztuk a hőfokot.
2010. nov. 24. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb figyeljetek jobban!

Ha rendszeresen etetitek őket, nincsenek elhanyagolva és tényleg csak egy napig nem volt fűtés a terráriumban, akkor valószínű megússzák.

De az én tekim már kapott hideg víztől szemgyulladást a nyár kellős közepén, úgyhogy ezentúl kétszer is ellenőrizzétek, hogy a vízfűtő vissza lett-e dugva a konnektorba!

2010. nov. 24. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendesen kapnak enni, változatosan, halat, csirkemellet, salátát, szárított rákot meg granulátumot csak ritkábban. Vitamint is kapnak, szép egészségesek, kemény a páncéljuk is ahogy kell. Etetéskor vettük észre hogy hideg a víz. De rendesen ettek miután visszamelegítettük, szóval remélem nem lesz semmi bajuk. Köszi a választ.:)
2010. nov. 24. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

csak azért kérdeztem, hogy rendesen esznek-e, hogy elég erős-e az immunrendszerük. De a leírásodból ítélve igen :)

Úgyhogy szerintem nem lesz semmi probléma :) Ha mégis, keress privátban nyugodtan, két évig volt teknősöm, elég jól kíműveltem magam a teknősbetegségek témakörben :D

2010. nov. 24. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha van vmi teknős kérdésed, én is segítek szívesen bármikor. Írj privátot, ha kell valami.

12 éve vagyok teknős gazdi, 3 teknőcöm van.

2010. nov. 24. 22:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, remélem nem lesz semmi bajuk, de ha valami probléma lesz (neadja Isten) akkor írok.:)
2010. nov. 24. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!