Kaméleononm megváltozott, mi lehet a baj?
Vegyél neki vitmainport, jó drága de azért kell. Tüycsköt beszórod a zacskóban azzal, és úgy add neki.
Aztán kell egy hüllős lámpa, repty glow 5.0 , 15Wattos izzó pl, ez valami UV-B sugarat is nyom, és az minden hüllőnek kell, azért, mert abból nyeri az energiáját, és a D -vitamin csak így tud beépülni a szervezetébe.
Egy elmélet szerint ezért haltak ki a dinószauruszok, mert egy nagyobb meteor becsapódása után lecsökkent a napfény, és az nem volt elég nekik. Vagy valami ilyesmi.
Az én kaméleonom meg most esett le a fáról. Elaludt és leesett. Huppant egy nagyot, aztán visszament. Ő se csinált még ilyet :) De nem hiszem hogy a tél miatt van.
Tüycsköt = A tücsköt
na látom jó sok hiba van benne
nem olvastam el hogy mit írok.
Szia
köszi a választ!
nagyaon rendes vagy
Milyen vitamin por, és mennyi egy olyan?
Ha tudod a pontos nevét :D
Hát attól függ hol laksz. Pl itt nálunk a közelben árulnak valami sera márkájú vitamin port hüllőknek,
a díszhalas boltban.
Az több mint 2ezer Ft.
De ha el tudsz menni a VI. Dohány utca 3. Ott van egy kereszteződés és átmész a zebrán, aztán balra lesz a Kisteki állatkereskedés. Van kint egy nagy tábla a falon, mesziről is látszik.
Az pont a Zsinagóga bejáratával szemben van, ez a Kisteki.
Ott 400 Ft-ért is van vitamin por, csak azt ők keverik ki speckó nem tudom mikből. Náluk sok hüllő van aztán ők is azt használják.
Meg azt is csinálhatod, hogy veszel állatosnál egy papagáj csőr koptatót. Ez egy ilyen nagy fehér bizé, kb 300 Ft, és azt lereszeled és rászórod a tücskökre. Abba van kalcium. A semminél mondjuk jobb :)
Szia
köszi a tanácsokat.
Sajnos tegnap elpusztult. Az állatorvos se tudott segíteni neki :S
Szegényke. Mennyi idős volt?
Az enyém most olyan 3 éves körüli, és már nekem is néha eszembe jut hogy mi lesz ha meghal.
A kaméleonok max 4 évig élnek én úgy tudom.
hát olyan 3 éves volt az enyém.
és netudom mi történhetett.
egyik napról a másikra..
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!