Kiszökött a gekkónk miattam már 5 napja, hogyan tudnám becserkészni?
Tudjuk, hogy nem megy messze a helyéről, 2 napja a mocorgása alapján rájöttünk, hogy a mosógép-száritógép építményben mászkál, ami terráriuma melletti helyiség, tehát valóban nem ment messzire. A fürdőben és a terráriuma alatt is van a földön vize, szokott inni, látjuk.
Viszont nem tudom, hogy etessem. A kis dobozba lehet tenni tücsköket, csak a tücsök nem annyira béna hogy ne tudjon onnan kimászni, szerintem (mondjuk ha csúszik?). Párom szokta etetni, én nagyon félek a tücsköktől, irtózom. :(
Nagyon szeretjük, nem szeretnem, ha elpusztulna. 5 nap már sok kaja nélkül szerintem, kene neki valamit adni valahogy legalább!

"Kiszökött a gekkónk miattam már 5 napja, hogyan tudnám becserkészni?"
Annak mi a jelentősége, hogy miattad szökött ki?
11-es nekem fontos, hogy bűntudatom van.
2 cm... olyan lapos állat h befér ennyi helyre!
Nem láttuk... csak azt hogy elfogyott a víz, amit kitettünk neki, a lakás többi pontján nem ivott ugyanis. Meg volt világítva neki a kis kuckója csak a terrárium nélkül nem mászott bele... illetve hallottam hogy ott van a mosógépnél, ezért is meg a vízből is tudjuk h ott van valószínű.
Esetleg be lehetne hálózni a két gépet h ne tudjon elmenni, vagy visszamenni oda, ha máshol is garázdálkodik.
Remélem is h előjön éhesen ha máskor nem! :)

Vagy majd szaglik valahonnan...
Amúgy csótányokat simán tud fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!