Macskás házba szakállas agáma nagyon elvetemült ötlet?
Figyelt kérdés
Évek óta oda vagyok a szakállas agámákért. Ami miatt eddig mindig lebeszéltem róla magam, hogy van két macskám és hát a macskák meg a gyíkok ugye nem feltétlenül kompatibilisek. Tudom, zárt a terrárium, ez eddig rendben is lenne, de amennyire tudom, az agáma elég jófej, jól kézhez szoktatható állatka, így azért én kivenném rendszeresen. Nyilván odafigyelve és nem felügyelet nélkül hagyva a macskákkal, de azért nem is tudom...
Van, aki tart macskát és valamilyen gyíkot is? Mennyire pörögnek rá a cicák? Nem "vadállatok" egyébként, az egyik szerintem konkrétan lusta lenne rámozdulni, a másik viszont aktívabb. Meg lehet ezt oldani úgy, hogy az agáma biztonságban legyen?
dec. 9. 20:27
11/12 anonim válasza:
Szerintem annyira ne aggódj, ameddig kiveszed addig nálad van tudsz rá vigyázni és a macskákat nem a közelébe engedni.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, növekvő reményekkel érlelgetem tovább a gondolatot :)
tegnap 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!