Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Komolyan van olyan elvetemült...

Komolyan van olyan elvetemült aki képes így és ebben tartani egy bettát? Vagy félreértelmezem és ez nem arra való?

Figyelt kérdés
[link]
2015. ápr. 21. 20:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mire érted : hogy kicsi és gömbölyű ?
2015. ápr. 21. 20:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy otthon kiteszi a polcra/asztalra mint egy dísztárgyat, benne egy hallal és az úgy jó. Állatkereskedésben persze látom, hogy így vannak tartva, de hosszútávon én képtelen lennék ilyenben rohasztani bármilyen élőlényt.
2015. ápr. 21. 20:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Én azon akadtam ki amikor először láttam hogy ezt egy nevesebb gyártó készíti.
2015. ápr. 21. 20:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha nagyobb lenne,akkor még azt mondom oké,de elég sivár élet ez egy halnak.
2015. ápr. 21. 20:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Épp erről beszélek :/
2015. ápr. 21. 21:38
 6/14 anonim ***** válasza:

Az egyik boltban majdnem ugyanez a termék elég jól fogy.

Sok gyerek megveszi 5 ezerért, aztán kitudja mire használják, nem biztos hogy bettának.

2015. ápr. 22. 00:25
 7/14 Salx Narval ***** válasza:
Lehet, hogy ez a betta még szerencsésnek is mondhatja magát. [link]
2015. ápr. 22. 02:38
 8/14 anonim ***** válasza:
13%
A betták a természetben kis "tócsákban" élnek, ezért számukra egyáltalán nem kényelmetlen érzés ilyen kicsi helyen...Legalábbis a szakértők ezt állítják.Persze aki jobb érzésű, nem így tartja, de azok sem "elvetemültek", akik igen.
2015. ápr. 22. 07:42
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
Melyik szakértő mondja ezt? Akinek az az érdeke, h több száz halat eladjon. Lehet, h kis sekély kis pocsolyákban élnek, de azok foci pálya kiterjedésűek.
2015. ápr. 22. 08:30
 10/14 Salx Narval ***** válasza:
85%
A rizsföldeken azért több víz szokott lenni 2liternél, még ha néha pocsolyába szorulnak is akkor sem ez a tartásukhoz méltó környezet. Az a szégyen, hogy ezt még reklámozzák is, mint szakértői javaslatot. Természetesen aki megveszi nem elvetemült, jobb esetben hiszékeny és felelőtlen. Minden emberben kellene legyen annyi humánum, hogy nem tart úgy állatot, hogy annak nem ismeri az igényeit, vagy azokat nem tudja megadni.
2015. ápr. 22. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!